2008-11-10

Lite nyheter 15 december

Monks Cafe & Brewery får in nyheter i Systembolagets mycket tillfälliga sortiment den 15 december (hänsysnlöst stulen information från deras nyhetsmail):

Den 22 november kommer Menno Olivier från Holländska bryggeriet De Molen att gästbrygga hos Monks, och tre dagar seanre gästas bryggeriet av Josef Krys som bland annat tidigare varit bryggmästare på Pilsner Urquell. Det finns möjligheter att vara med på dessa bryggningar, kontakta då info@monkscafe.se.

11 kommentarer:

 1. Oh. De Molen... de har jag länge velat prova något av. Varför kommer allt intressant nu i november/december när det också kommer massa julöl? Jag menar, på sommarmånaderna går man och vankar fram och tillbaka mellan hyllorna och letar efter något intressant man inte har provat...

  SvaraRadera
 2. Hur skall man få råd med allt?
  Var skall man få plats med allt?
  När skall man hinna dricka allt?
  Hur mycket kostar en ny lever?
  Frågor, frågor.....

  SvaraRadera
 3. pilsnerrogge: Du drar orden ur munnen på mig!

  SvaraRadera
 4. Jisses det lär bli ett DYRT släpp. Mitt kära ölskåp är så fullt så jag får stapla snart. *Glädjen/Paniken sprider sig i kroppen*

  SvaraRadera
 5. Vilket I-land problem...

  SvaraRadera
 6. Det känns rätt skönt att ett så jättestatligt företag som Systembolaget fullkomligt vräker ur sig exklusiva ölsorter som hamnar långt, långt från den stela och byråkratiska lanseringsplanen!

  SvaraRadera
 7. olof: Något som faktiskt känns jätteskönt är att Systembolaget har nyhetsfritt i januari.

  Saker jag aldrig trodde att jag skulle säga...

  SvaraRadera
 8. Det här blir dyrt. Sist jag handlade på systemet gjorde jag av med 1600 spänn på 25 flaskor öl och en flaska rödvin. Det kommer inte bli direkt billigt på fredag..

  SvaraRadera
 9. har provat de molens "sten & ben" på fat, en imperial stout med hyfsat håriga ballar samt "storm & damage" på flaska, en saisony dubbel IPA som var över förväntningarna så jag ser fram emot att prova fler öl av detta bryggeri. goose islands IS låter spännande också.

  SvaraRadera
 10. Börjar bli smått bisarrt med alla dessa ölsläpp under november och december. Får nog tvinga mig själv att införa köpstopp snart.

  SvaraRadera
 11. Det jag inte förstår är hur jag ska kunna få tag på De Molen, de kommer ju att ryka direkt vid öppningstid, kommer inte komma loss från jobbet förräns lunch. bleh.

  SvaraRadera