2008-11-11

Karlskrona?

Jag fick just reda på en ölfestival i Karlskrona hölls i helgen: Länk. Någon som var där? Var det bra? 60 öl (som det pratas om i en artikel i Blekinge Läns Tidning) är ju inte så jätteimponerande. Om det inte var 60 jättebra öl såklart.

2 kommentarer:

 1. Jag var nere i Karlskrona och serverade öl i två långa dagar för Brill & Co. Samt höll ett par föreläsningar om hur man provar man öl, samt om utvecklingen och trenderna på ölmarknaden.

  För att vara första gången de arrangerade festivalen, tycker jag att arrangörerna de hade lyckats riktigt bra. Det var en väldigt gemytlig och trevlig stämning med bra musik, god mat och lagom mycket föreläsningar som komplement till ölen.

  Vi hade väl ca 40 sorter på plats, och förutom Brill fanns även Galatea och Nils-Oscar på plats. Så totalt kanske 80 olika ölsorter. Det var ett medvetet val från arrangören att begränsa omfattningen så här första året, och i det formatet som festivalen var tycker jag att det var rätt tänkt.

  Visst hade det fått plats lite fler människor, men de som kom var väldigt nöjda och glada och en hel del av dem som var där på fredagen kom tillbaka igen på lördagen.

  Mvh
  Marc Schuterman
  Brill & Co

  SvaraRadera
 2. Jag funderade ett tag på att sticka dit men tvekade sedan för det kändes som det skulle kunna bli lite för "litet" och blev det det så är det ju delvis mitt fel nu.. Hade det inte varit så mycket andra öl relaterade aktiviteter så här års så hade jag definitivt kunnat tänka mig att tåga dit.

  SvaraRadera