2011-04-06

Vaga framtidsplaner för Ofiltrerat

I samband med utlottningen av DVD-skivan bad jag de som ville att nämna något de vill läsa mer om här.

Ja, ska jag vara ärlig var det väl den huvudsakliga anledningen att göra den där utlottningen: Att provocera fram lite åsikter även från de som normalt bara läser.

De flesta verkar tycka att allt är bra, vilket är så mycket beröm som går att få. Tack för alla uppskattande ord!

Nå, det kom in en hel del åsikter och tips. Ett par av dem var riktigt inspirerande och jag började direkt att jobba vidare med dem. Utan att säga för mycket så kan jag nämna att jag engagerat två bekanta i det här; en som är intresserad av företagsekonomi och en som är en jäkel på mätprober.

Resultaten bör komma under våren/sommaren.

1 kommentar:

  1. Mätprober? ... låter jävligt läskigt.... planerar herr Bark att röva bort öldrickare och utföra vad jag kan bara gissa är grymma experiement?

    SvaraRadera