2011-04-09

Beer Expo - Ofiltrerats favoriter 3


Så, sista provningen på mässan Beer Expo avklarad. Temat blev ”konstigt” och jag tror att jag levde upp till det:

8 kommentarer:

 1. Haha jo, Mareridt är ju inte en medelöl direkt :)

  SvaraRadera
 2. Två av de där sex (Mareridt och Alkemisten) fanns med bland de öl jag provade på mässan, och jag kan bara hålla med om att de inte var direkt normala. Det var å andra sidan konstigheter jag letade efter, så det var helt i sin ordning.

  SvaraRadera
 3. Ur min synvinkel var nog Stuten konstigast. Att brygga en imperial stout på 0,4% kräver både kunskap, mod och galenskap.

  SvaraRadera
 4. Stuten var rejält rubbad, du kunde petat mig av stolen med en HB-blyertspenna när du sade att den var på 0,4%. Men alla var värda att provas ur sin synvinkel. Det är säreget hur stor spännvidd öl har.

  SvaraRadera
 5. Haha, en imperial stout på 0,4% låter helt galet.

  SvaraRadera
 6. Min intuition (men inget annat) säger att vi kommer att få se Stuten på Systembolaget i någon framtid.

  SvaraRadera
 7. Tja, om de utlyser en tävling för alkoholfria stouter med kraftigt stomme borde den vara ensam i klassen.

  SvaraRadera
 8. Uppdatering såhär några år senare: Stuten blev en engångsbrygd eftersom den var så vansinnigt dyr att göra. Det talades om ett möjligt utpris över 100 NOK för en halvliter.

  SvaraRadera