2008-12-30

När dricker du mest öl?

Länge sedan jag hade en läsarundersökning... Här är en sak jag funderat på själv:

När dricker du mest öl? Jag har valt årstiderna som svar.

Vår. Maibock, ljuset kommer tillbaka...

Sommar. Gräsklipparöl. Semester. Utlandsresor? Uteserveringar.

Höst. Oktoberfest! Lyxnyheter... Dricka upp det man köpte på resorna.

Vinter. Julölen.

Svara i formuläret till höger, inom en vecka från nu.

6 kommentarer:

 1. Jag valde sommar och jag räknar där in utlandssemestrar som sker andra kalendermånader men som är till varma, soliga resmål. Det här kan dock komma att ändras men historiskt har det varit så. För mig är hösten mer rödvin, vintern är väl blandat och våren är nog också mer öl men inte lika mycket som på sommaren.

  -Jimmy

  SvaraRadera
 2. Jimmy: Åh. Jag hade nog klickat på "höst" även om det är sommar dit man åker. Om man åker på hösten väll säga.

  SvaraRadera
 3. Knivig fråga, jag tror och önskar att jag dricker lika mycket, eller lite, öl under hela året. Men valde tillsist ändå hösten. Att samlas kring en ölprovning i höstrusket är ändå oslagbart.

  SvaraRadera
 4. Skulle tro att ölintaget mitt är tämligen jämnt fördelat över året, min röst lade jag trots det på sommaren. Då har folk semester, det finns tid till att ses oftare. Vid de tillfällena brukar det hända att en kapsyl eller två åker av.

  SvaraRadera
 5. Det blev sommar även för mig, då den årstiden är mer lämpad för lite lättare öl, vilket gör att man kan dricka mer. Så jag tror det är MEST öl på sommaren, och BÄST öl på hösten.

  Årets julhegler har dock varit rekordartade för en sån som jag som i stort sett aldrig tar en öl på vardagar annars: Helg, vardag, röda dagar, helg, vardagar, röda dagar, vardag, helg, vardag, röd dag...

  SvaraRadera
 6. Förmodligen lika mycket året om för min del förutom om jag åker på semester/utlandsresa. Då blir det oftast tillfälligt mer.

  SvaraRadera