2008-12-20

Great Divide Hibernation Ale


Alltså... Den här recenserade jag förra året: Hibernation Ale från amerikanska Great Divide Brewing, en 8,1%-ig old ale av engelsk typ. Då gav jag den 4,15. Tittade igenom bildarkivet och såg att de bytt ektikett. Den nya känns väldigt modern samtidigt som den både är 90-tal och 60-tal på något sätt. Fast jag verkar inte tagit någon bild på den nya flaskan?

Så, ska jag skriva en hel recension av den igen?

Hmhmhmmmm...

Nä. Jag har ju semester!

I stället konstaterar jag att det är en väldigt god och njutbar öl som fokuserar på den rostade malten med kaffe och julnötter. Eftersmaken är frikst bitter och lite frutig.

Jättegod. I år med!

2 kommentarer:

  1. Köpte just en flaska av årets variant. Blir det någon recension i år?

    SvaraRadera
  2. @Erik: Har faktiskt inte köpt någon i år, har flera från tidigare år som inte gått åt och stilen är inte min favorit.

    SvaraRadera