2008-12-05

Anglophila varor

Jag har tidigare pratat om de heta chipsen från Blair's Death Rain. Nu fick jag från "Baggen" reda på att de, liksom andra skojiga ätbara saker, säljs av Herbs & Spices Nätbutik.

3 kommentarer:

 1. Apropå chips så tycker jag Estrellas Salt & Vinegar är skitgoda.
  Helt perfekt balanserade.
  Ni erfarna vinägerpumpare har kanske åsikter om att de ska vara lite för klena "öh man får ju inte ens blåsor på tungan av dom!" men för mig var de alldeles lagom, till och med frugan äter dom :)

  SvaraRadera
 2. Synd att det inte fungerar att faktiskt beställa från den där siten...

  SvaraRadera
 3. @dempa Jo, en erfaren S&V-diggare tycker nog att Estrellas variant är lite klena. Och förra försöket var mer sting i. Men rent krasst så har ju tidigare lanseringar misslyckats, så den här snäll-varianten är kanske det som äntligen gör att Salt & Vinegar finns permanent i svenska snackshyllor.

  Jag minns själv hur illa/konstigt jag tyckte de smakade första gången jag provade i London. Int för alla och kräver en viss tillvänjning, men smakar utsökt till en öl eller två.

  Vi får se om Estrellas - i alla bästa mening - "Svensson-variant" går hem eller inte. Lär väl ha ett halvår på sig att slå sig in bland "surkräm", dill och diverse lightvarianter.

  SvaraRadera