2008-12-01

Jaha, då har man handlat. Igen.

Åkte förbi Systembolagsbutiken i eftermiddags. Det fanns kvar en del. Köpte inte allt - jag insåg att Stone Vertical Epic 07.07.07 nog inte var värt pengarna för mig just nu. Likaså hoppade jag över de två sorterna från italienska Baladin (Noël respektive Elexir): Jag har nog med ickebelgiska starka belgare som jag har.

Men det blev lite blandade nyheter i alla fall. Plus ett par oväntade: Ett par Nils Oscar Coffee Stout och en flaska italiensk Re Ale. Tack till den här(?) som tipsade om den!

Vad med italienare... Måste ta reda på lite mer om importören PanoGruppen. Har de inte något att göra med Monks Café?

Inne i butiken höll jag på att trilla på 9 backar med Kaltenberg Oktoberfest. Någon verkar ha missuppfattat intresset...

7 kommentarer:

 1. Panogruppen äger Monks Café och Belogbaren

  SvaraRadera
 2. och duvel café/pressklubben har jag hört

  SvaraRadera
 3. Om det var Torsby du åkte till så var det mitt tips om att de fanns där ;)

  Shit, jag har efter mitt Ålborg-shoppande hamnat i nåt slags ölshopping-koma liknande paltkoma, så jag har inte ens varit sugen på att åka förbi bolaget. Kanske borde göra det ändå så man inte blir utan helt.

  SvaraRadera
 4. Torsby ligger i Värmland, Tornby i Linköping. Men tack i alla fall!

  SvaraRadera
 5. Paltkoma ja ... ett behagligt tillstånd som man enbart kan hamna i efter några rejäla paltar.

  Dempas kommentar fick mig att fundera på ifall det finns någon öls om kunde passa till palt? Jag håller det för otroligt, men väcker här den hittills obesvarade frågan.

  SvaraRadera
 6. Man kan få paltkoma (eller "zonk" som jag brukar kalla det) av annat också: Prova gärna en rostbiffrulle med bearanise nästa gång ni passerar Stångebro Gatukök i Linköping.

  SvaraRadera
 7. Här klagas det friskt både på TorSby och Paltkoma! ;)

  Per-Gunnar: Jag har aldrig ätit palt. Vete tusan om man kan hitta "riktig" palt på nån restaurang i Göteborg där jag bor?

  SvaraRadera