2008-12-05

GBG

I morgon kväll hade jag tänkt att gå på Haket och dricka öl. Få se vad som finns där.

Hm, var finns real ale i Göteborg?

4 kommentarer:

 1. The Bishops Arms på Kungsportsavenyn. Finns inte som fast kran men ibland kopplar de på en real ale. Ska du till Haket tycker jag du ska besöka The Rover som ligger i närheten och varför inte The Bishops Arms på järntorget.

  SvaraRadera
 2. Tre små rum hade senast jag var där (oktoberish) en färsk tunna på bardisken från Ocean Bryggeriet. God, men inte i närheten av den cask ale jag drack i London häromveckan som sopade mattan med all annan cask ale jag testat. Men tror ni jag minns namnet? Nä.

  SvaraRadera
 3. Du har chansen att komma till Hembryggarnas Vinterölsträff och prova på 20 hembrygder kl.13 i Guldheden.
  Hinner du inte dit, för det är ju lite tidigt, kan du ju slå en pling om du vill umgås över en öl. Kanske på Haket.
  0762 31 49 42

  Mvh/Rick

  SvaraRadera
 4. Ibland har 3 Små Rum cask ales från Ocean som nämndes, tyvärr inte imorgon då jag ringde Reza nu.
  Men dit går man ju ändå...

  SvaraRadera