2008-05-01

High Five!


Nu har jag gjort en anmälan om privatimport som förhoppningsvis går att genomföra: En låda (20 flaskor) av Dugges High Five! Himla smidigt att fylla i PDF-blanketten online.

Utvecklingen kommer att gå att följa på denna blogg, var så säker.

Tack till Dempa för tipset.

2 kommentarer:

 1. Helt rätt val!
  Iofs var jag sugen på Holy Cow också, eftersom det är den enda IPA'n jag inte provat än.

  MEN.. jag vill höja ett varningens finger. Det fingret hyttar jag med även åt mig själv då jag och polarna beställt 40 st High Five.. och den kommer här:

  För exakt en vecka sedan var jag på Haket. Hade fått nys om att de har High Five på kran där. Efter att provat en mikkeller och en ölfabrikken så tar jag en high five. Blir väldigt förvånad då den inte attackerar med några citrustoner över huvud taget. Smaken är mer smörkola och fudge än några citrustoner. Mycket fundersam går jag och frågar om det verkligen är High Five de har på tappen, och det står faktiskt att det är det på fatet.
  Mailar Dugge himself och berättar om detta, och han tycker det är konstigt då han har samma batch på sitt bryggeri's pub, och den smakar som det ska. Han lovar att återkomma efter att ha gjort lite efterforskningar.

  Var återigen på Haket igår. Fortfarande High Five på, och jag fick smaka igen för att se om mina smaklökar inte lurade mig förra gången. Det gjorde dom inte.
  Bredvid mig sitter en mycket trevlig och ölentusiast till herre - Jonas Ahnlöv tror jag han hette - och han smakar också och håller med om att ölen inte är som den ska. "Den är inte så dålig att man måste spotta ut, men någonting är det.." som han sa på ett ungefär, och jag håller med. Undrar vad som gått fel?
  Blev först rädd att Dugge ändrat i receptet..

  SvaraRadera
 2. Holy Cow har jag druckit från fat. Jag tyckte den var överdrivet söt.

  SvaraRadera