2008-05-20

High Five! III

Så. Nu har jag accepterat offerten och beställt den där lådan. Nästa steg: Få bekräftelse. Betala 251:50 till butiken i Tornby. Vänta.

Om inte annat är det intressant att ha genomgått den här proceduren någon gång.

3 kommentarer:

 1. ska bli intressant att se. prövade dugges 100 från tapp häromdagen, blev positivt överraskad! riktigt stabil porter som jag kan rekommendera

  SvaraRadera
 2. Det där är sjukt trist procedur.
  Efter lite mailande med Brill & co så fick jag dom att helt ta på sig "risken" att inte jag hämtar ut varorna. Jag hade redan fått priserna direkt av Brill så jag ringde SB och sa precis det, att de kunde köra ordern direkt. Det var de hyggliga och gjorde och 2-3 dagar senare fanns grejerna på mitt bolag!
  Det var mest för att hinna få grejerna innan en kompis skulle flytta till London, men ändå rätt smidigt.
  Tror dock inte det hör till vanligheterna att Brill gör så, men skulle de se din blogg skulle de förstå att de har med en riktig ölentusiast att göra och säkert hjälpa till. OM du nu hade haft brådis. Vilket du förmodligen inte har.

  SvaraRadera
 3. Nej, jag har inte så bråttom. Och det är till en liten del i referenssyfte som jag gör det här...

  SvaraRadera