2011-05-21

Notiser L


Fick häromnatten ett mail från Richard, krögare på Horse & Hound i Linköping. Öppnandet har ”av olika andledningar” blivit framflyttat till slutet av juni.

Jag är väl personligen inte helt förvånad. Det är mycket som måste klaffa innan en ny krog kan öppna. Och i rätt ordning.

= = =

Sorbon i Bromma har däremot inte bara öppet, de startar snart sin amerikanska ölfestival med amerikansk mat och inte mindre än 168 amerikanska öl, många av dem har aldrig tidigare importerats hit. Flying Dog, Sierra Nevada, Dogfish Head, Three Floyds, Stone och Uinta är namn som nämns. 3-23 juni är det som gäller.

= = =

Kommer de stora bryggeribjässarna att bli ännu större? Graham Mackay, CEO (VD) för en av dessa, SABMiller, tror det i den här intervjun med branschbevakningssiten Just-drinks: länk.

= = =

Beer Bloggers Conerence är i full gång just nu. Ni som gillar Twitter kan följa vad som händer under denna hashtag: #BBC11

= = =

50 notis-inlägg! Man får vara glad för varje litet jubileum som dyker upp… Detta kommer att firas genom ett antal intervjuer med branschfolk närmsta veckorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar