2010-04-13

Undersökningsdags: Bloggen

Jag blir tokig: Jag vet att jag en gång i forntiden undrade vad ni läsare uppskattar mest i bloggen, men det är lögn att hitta varken undersökningen eller resultatet hur mycket jag än söker.

Det är i varje fall dags igen. Välj 1 av 3 huvudgrupper av sådant jag skriver om: Vad läser du helst? Klicka i undersökningen här till höger.

6 kommentarer:

 1. Jag tycker att läsa en ölrecension ger mig sällan någonting, att beskriva smaker i text funkar inte för mig, jag brukar oftast bara titta på bilden och slutbetyget och sen gå vidare med mitt liv. Jag läser hellre ingående inlägg med åsikter som "Double Bastard Beer Blog" är sjukt bra på, med avkall på postnings-frekvens naturligtvis. Vad är bättre än ett vattendelande åsiktsinlägg som daskar upp 50 kommentarer.

  SvaraRadera
 2. Jag röstade på åsikter/reflektioner, men nyheter är också intressant.

  Rena recensioner blir oftast lite skinntorra dock. Ju intressantare öl som recenseras, ju intressantare blir förstås recensionen att läsa. En recension av Kaggen blir oändligt mycket intressantare än en recension om thailändska lager :)

  SvaraRadera
 3. Fan, tävlingar går inte att rösta på.

  SvaraRadera
 4. Bloggen borde naturligtvis ha en bra balans av alla dessa tre, men tvingad att välja som är jag är väljer jag nyheter (mycket) tätt följt av åsiker/reflektioner (i stort sett likvärdiga). Recensioner är alltid roliga, men inte lika viktiga, det är så många ölbloggare som gör dessa att personliga reflektioner och åsikter får den att sticka ut mer.

  SvaraRadera
 5. Ölrecensioner av den mer formella typ som presenteras på denna och andra ölbloggar hör enligt min mening hemma på sajter som RateBeer och BeerAdvocate. På den sistnämnda är ju dessutom bloggskribenten aktiv så jag förstår inte riktigt poängen med att lägga in dylika recensioner även här.

  Denna typ av recensioner tycker jag helt enkelt inte är särskilt intressanta. Däremot är övriga inlägg på denna blogg oftast läsvärda.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att allt är intressant, även recensionerna.

  SvaraRadera