2008-03-13

Insmygna beställningsnyheter

Som en ren överslagshandling tittade jag nyss på ölnyheter i beställningssortimentet. Och det famns väl ett och annat av visst intresse:
Samtliga beställningsbara i kollin om 12 utom den sista som är i kolli om 20. Intressanta, men inte nog för en låda. Som vanligt numera.

5 kommentarer:

 1. Gillar inte att det kommer in sorter utan att man märker det. Risken finns ju att man missar något intressant. Dessutom skulle jag vilja att man kunde se vad som kommer att utgå i april.

  Appropå det här med kolli så verkar det vara så att SB knorrar när man beställer från beställningssortimentet utan kollikrav. Fick svaret från mitt bolag efter mycket tjatande att dom skulle skicka bara för att mitt bolag tog mitt parti mot depån. Har du upplevt något liknande?

  SvaraRadera
 2. Aldrig hört talas om. Låter ju jättemärkligt. Skicka ett gnällmail till kundtjänst?

  SvaraRadera
 3. Det är synd om er som aldrig får beställa öl pga av kolli krav...

  SvaraRadera
 4. Det är ändå ganska förståeligt om det finns ett motstånd mot små beställningar ur beställningssortimentet, i.o.m. att systembolaget distrubutären tar en avgift på 50 spänn av importören för varje beställning, även om det bara är en flaska.
  (Det togs ju upp nyligen i ett inlägg på den här bloggen.)
  Det är förvisso inte systembolaget som fär lida av det, men det är lite taskigt mot importören som säljer en öl för 20 spänn och för betala 50 kronor.

  SvaraRadera
 5. Självklart är det så men om nu deras regler säger att jag ska få beställa en flaska så förstår jag inte deras motstånd när jag försöker??? Dessutom var det inte 1 utan 6.

  // Osten

  SvaraRadera