2012-10-16

Systembolagets små partier november 2012

November 2005.
Följande öl kommer att dyka upp i de 3 vinkällarbutikerna samt i mindre (T7) eller större (T6) mängd i internlagren den 1 november 2012. De kan alla e-beställas.

Varunummer, namn, alkoholhalt, storlek, kvotgrupp, beställt antal, pris
Sigtuna-ölen är om jag fattat det rätt bryggd hos Dugges, och jag misstänker att det egentligen är en Mohawk-dryck. Sigtuna-ölen är bryggd hos Sigtuna av Mattias Hammenlind.

Inga öl dyker upp i webb-lanseringarna 25 oktober eller 8 november. 

7 kommentarer:

 1. Hurra!
  Äntligen min favoritöl, St. Bernardus abt 12, på stor flaska. Den bör ha rundat till sig om några år. här ska köpas.
  /Oskar

  SvaraRadera
 2. Det känns spontant som ett rätt tråkigt släpp, men kanske kan det bli en St. Bernardus och lite pumpaöl. Med tanke på december-ölen så tror jag att slantarna läggs undan tills dess! :)

  SvaraRadera
 3. Sven-David Svensson18 oktober 2012 kl. 08:18

  Samuel Adams Pumkin Ale skulle vara trevligt att prova men varför hr man inte impoterat flerav den?
  Sven-David
  Lund

  SvaraRadera
 4. Sam Adams Pumkin testade jag på SthlmBeer. Den var fantastiskt mycket bättre än de pumpa-öl jag testat tidigare. Fräsch och kryddig i sin - eh - pumpighet. Ren och fin, inte grötig och grönsakig som andra.

  SvaraRadera
 5. Den här läste jag idag och tänkte på dig: http://www.nytimes.com/2012/10/17/dining/reviews/a-white-house-beer-we-can-believe-in.html?_r=0

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant, tack. Jag har själv druckit en öl gjord från det aktuella receptet gjord av Stockeboda Gårdsbryggeri, men den var inte speciellt bra. Det är alltid en chansning att brygga med honung på det där sättet.

   Radera