2011-09-07

Liveblogg på SMÖF

SMÖF 2009. Bild: SMÖF
Söderbärke MikroÖl Festival hålls i år 28-29 oktober. Festivalen inriktar sig helt på öl från småbryggerier med ett tydligt fokus på de svenska.

När jag häromdagen pratade med arrangören Thomas Husing nämnde han att de just passerat 35 svenska bryggerier som kommer att ha öl på festivalen, bara det ger mig gåshud. Och fler kan mycket väl vara på gång in.

Förutom öl blir det seminarier, just nu är Evan Rail klar som kommer att prata om tjeckisk ölhistoria.

Jag kommer att vara på plats i år och liveblogga från festivalen. Exakt vad livebloggande innebär är jag inte helt klar över, men tanken är att jag ska stå mitt i vimlet och prata med de som kommer förbi och skriva om det rakt ut på det där internet.

Kan sluta precis hur som helst!

2009 var jag på plats och mina minnen från festivalen är enbart positiva: Bra öl, trevliga bryggare på plats och utan den stress och trängsel som kan finnas på SB&WF.


3 kommentarer:

  1. 3:e året på raken som jag missar denna festival pga att jag "råkar" boka in resor just då. Hmpf!

    SvaraRadera
  2. Även jag kommer vara där, men kommer bara rapportera i efterhand. Blir nog fredagen detta år, tidigare har jag bara besökt festivalen på lördagarna. Kul att du kommer dit, då kanske vi träffas :)

    SvaraRadera
  3. Som det ser ut nu så kommer även 4 av Tour Trappist entusiaster att vara där. Ser fram mot att träffas :-)

    SvaraRadera