2008-09-27

Stockholm Beer & Whisky Festival 2008 del 6: Kompletteringar


Jag provade några ytterligare öl på SB&WF, men jag hittade inte noteringarna förrän igår. Båda dracks i Brills monter där jag serverades av en ovanligt energisk representant.

Först var det en nyöppnad flaska , Mikkellers imperial stout på 17,5% som jag handlade en flaska av i somras för en massa slantar. Möjligheten att prova denna dryck var av stort intresse; var den mogen än eller ska man vänta att öppna den lilla godbiten?

Man ska vänta. Den var lite omogen, spritig och obalanserad fortfarande. Jag öppnar nog inte min flaska förrän någon gång 2012.

Då undrade jag lite försynt om de hade något mildare i montern. Det hade de; en lättöl från Ölands Gårdsbryggeri benämnt Segerstad Pale Ale. Tyvärr tyckte jag att den var jolmig och söt i smaken, ungefär som de utländska alkoholfria ölen som någon torrhumlat.

1 kommentar:

  1. När var du hos brill?
    Jag tror inte att jag såg dig, (jobbade nämligen i brills monter fre- lör några timmar).

    Mässan var fantastisk, kolla gärna i min blogg för lite bilder mm.

    SvaraRadera