2008-09-22

På bild i iGlaset i bilder

Under en tid har de som håller i recensionssiten iGlaset och jag pratat om bilder. Och sedan i helgen kommer de att använda bilder på flaskor som jag tagit i sina recensioner.

iGlaset har inte bara recensioner för alla typer av alkoholhaltiga drycker utan även en slug rekommendeationstjänst som föreslår vad du borde gilla utifrån recensioner du skrivit in. Dessutom ett forum och en sida som klumpar ihop olika recensioner i olika paket (vilken dryck är högst rankad i aprilsläppet? På Akkurat?)

Jag då? Tja, jag skrev in några recensioner där i början för att hjälpa igång beräkningarna, men känner inte att jag hinner med en site till, även om jag tycker att den är utmärkt.

4 kommentarer:

 1. Iglaset.se är en annorlunda recensionssajt så tillvida att man för maximalt utbyte av sajten inte bör bedöma varje öl utifrån vad det försöker vara, utan utifrån hur trevligt det är att dricka. Så om jag inte gillar sura, jäststinna knasbelgare bör jag såga dem även om hantverket är utmärkt, så jag slipper bli rekommenderad såna öl.

  SvaraRadera
 2. Haha.. knasbelgare..

  Barkens ögongodis finns här - http://www.iglaset.se/article/find?str=magnus+bark

  Vi på iglaset är glada och tacksamma över att Bark vill dela med sig av sina ypperliga flaskbilder, speciellt alla svenska udda öl. Vissa av bryggerierna är inte speciellt fokuserade på marknadsföring och det är stört omöjligt att hitta bilder på deras produkter.

  Keep up the good work Magnus!

  SvaraRadera
 3. Det där med marknadsföring är ett spännande kapitel: Försök hitta en bild på huset som Jämtlands ligger i...

  SvaraRadera
 4. http://www.panoramio.com/photos/original/7914491.jpg

  http://www.whiskyguiden.se/Anders/Bilder/ext.gif

  SvaraRadera