2008-09-05

Grattis, Danske Ølentusiaster

Foto: su-lin, licens: Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs License

Ville bara skicka mina gratulationer till ölkonsumentorganisationen i grannlandet, Danske Ølentusiaster, som i dagarna firar 10 år! Deras guide till öl-Danmark har jag haft stor nytta av vid mina resor.

3 kommentarer:

  1. Grymt fin bild. Exakt där var jag den enda gången jag besökt Köpenhamn. Vad kallas det, Piren?

    Personligen är jag sugen på att besöka Aalborg under hösten/vintern, vet att ölkonsortiet ligger där, men finns det några sjyssta pubar med egen microöl där? Säkert massvis..

    SvaraRadera
  2. Søgaards Bryghus är en restaurang/pubryggeri med egen öl som var ganska ok. The Wharf är en riktigt bra pub med engelsk real ale. I övrigt vet jag inte om det fanns så mycket i Aalborg. Föredrar nog Köpenhamn om jag måste välja.

    SvaraRadera