2010-05-23

Mysterieöl


Jag gick igenom mina ölflaskor för att hitta en öl för ett kommande bloggprojekt. Och då hittade jag en helt omärkt flaska. Den är smal med markerad hals, brun, 33 cl och verkar innehålla något som färgmässigt kan vara en pale ale eller IPA eller blek brown ale.

Den kommer från någon hembryggare, det är jag säker på, men sedan har jag glömt bort att märka upp flaskan när jag kommit hem.

Alla upplysningar om vad det är välkomnas...

3 kommentarer:

  1. Låter som en Westvleteren Blond, förutom kapsylen då förstås :) /Fredrik

    SvaraRadera
  2. @Fredrik: Hade jag fått en sådan hade jag nog kommit ihåg det. :)

    SvaraRadera
  3. Kan det vara en flaska som du fick av mig senaste SÖ-årsmötet? Det ska isf vara en Bohemian Eagle Pilsner som då inte hade en etikett. Vet inte hur pass bra den är nu då den helst ska drickas färsk med tanke på hur mycket aromhumle vi använde, plus torrhumling. Flaskan ska likna de som amerikanska bryggier och Oppigårds använder. Svårt att definera då de mesta ser ut så...

    SvaraRadera