2010-05-17

500 kalla!

Bild: Riksbanken.

Jag har just fått 500 kronor i presentkort hos Systembolaget. Funderar på hur jag ska använda dem. Köpa nyheter som vanligt? Beställa något kul? Kanske rentav en privatimport?

Idéer?

9 kommentarer:

 1. Denna där Samuel Smith Yorkshire Stingo var mig en fenomenal öl till mögelost och där skulle jag lägga några hundra på att bunkra upp lite medan den finns att få tag på.

  En riktig surpris-öl som dom brukar säga i Söderbärke.

  SvaraRadera
 2. "Återuppliva" några gamla bortglömda favoriter i ordinarie sortimentet?

  SvaraRadera
 3. Beställa ett 12-pack Smörpundet Porter i behändiga 25 cl-flaskor?

  Det ska jag göra!

  SvaraRadera
 4. Om du inte nödvändigtvis ska köpa öl, kan jag tipsa om en underbar rom, som jag själv hämtade ut en flaska av idag: Ron Zacapa 23 Centenario. http://www.systembolaget.se/SokDrycker/Produkt?VaruNr=86753

  SvaraRadera
 5. Själv skulle jag beställa en låda Boon Oude Geuze Mariage Parfait.

  SvaraRadera
 6. köpa ett par flak billiga 33or och åka på lundakarnevalen?

  SvaraRadera
 7. ja, alltså dryckesprovning på Systembolaget. Vet inte om det finns något systembolag nära dig som har sådana. Men det finns i alla möjliga kategorier... öl, vin, olika spritsorter, tillsammans med mat.. you name it. Dock jävligt svåra att hinna få plats på, de är jävligt poppis. Kolla på deras hemsida under tjänster

  SvaraRadera