2010-05-07

Manifest

Mina löften till er:
 • Jag lovar att inte gnälla på att jag skriver för lite eller för sällan.
 • Jag lovar att jag står för alla åsikter i bloggen.
 • Jag lovar att redovisa när och om jag blir bjuden på öl eller annat (undantag: Leverantörer får egentligen inte ge mig öl. För att skydda dem kommer jag inte att berätta om detta)
 • Jag lovar att redovisa om jag får betalt för att göra något ölrelaterat.
 • Jag lovar att inte föra vidare information som är menad enbart för mig. Likaså kommer jag att representera önskade publiceringsdatum.
Måhända självklarheter, men ibland är det bäst att vara övertydlig.

3 kommentarer:

 1. Egentligen tänkt som en "sida" och inte ett inlägg. Nå, det får stå kvar.

  SvaraRadera
 2. Marc Schuterman7 maj 2010 kl. 18:45

  Passar gärna på att fylla i att vi på Brill & Co har som policy att endast lämna ut varuprover till kunder vi får sälja produkterna till (restauranger med permanent utskänkningstillstånd och Systembolaget) samt i vissa fall journalister (t.ex. ölskribenternas provningar). Säger detta för att klargöra att vi inte ingår i den grupp leverantörer som Bark vill hemlighålla.

  SvaraRadera
 3. Funderade lite på det där. Jag har nog sedan jag startade bloggen fått ungefär 30 flaskor öl, 20 av den som tack för ett orelaterat arbete, majoriteten av de andra för att provsmaka och recensera halvfärdiga öl.

  Ölbloggande är inte direkt en lönsam bransch.

  SvaraRadera