2009-03-29

Ocean Gnäll


Ocean Bryggeriet tappar (vad jag känner till) bara sina öl på fat och cask, så det blir lite svårt att ta flaskbilder på deras produkter för att illustrera recensionerna. Nå, det går väl att ta en bild från deras site (som kopieras till Blogger så de inte ska drabbas av ökad trafik på grund av mig och där jag tydligt anger bildkällan)? Nä, hela siten är en stor Flash-klump som man inte enkelt kan ta bilder från, och inget press-arkiv har de heller.

Så det blir bara text om deras öl. Vilket är lite trist eftersom vissa pump-etiketter är riktigt snygga, framför allt tänker jag på Black.

De är inte ensamma men det var den senaste jag trillade på.

4 kommentarer:

 1. Ocean tappar faktiskt en lite del på flaska har tom hört att de är på väg in i beställningssortimentet på Systembolaget och tack vare bolagets regel att en närliggande butik får plocka in dem på hyllan kommer de finnas i butiken Gårda i Göteborg som ligger ett stenkast från bryggeriet. Vet inte vilka sorter det rör sig om.

  Du kan väl låna några bilder på Oceans produkter från iglaset.se? Lasseg och de andra på iglaset skulle nog inte ha invändningar mot detta då du vad jag förstår bidrar till att utöka deras bildarkiv.

  SvaraRadera
 2. Eller varför inte göra en skärmdump (c:

  Micke Granath

  SvaraRadera
 3. jag har druckit oceans ipa på flaska på the flying barrel i göteborg, och har tyvärr inte druckit något av bryggeriets öl på fat!

  SvaraRadera
 4. Hejsan - vi har följande produkter på flaska:
  Ocean India Pale Ale (som förhoppningsvis i maj går att få tag på Systemet i Gårda, Göteborg)
  Ocean Bitter
  Ocean Pilsner
  Ocean Porter
  Ocean EKO Pale Ale (certifierade för ekologisk produktion).

  För bildmaterial etc. så kontakta gärna bryggeriet via e-post så fixar vi detta!!!

  Mvh
  Thomas Bingebo
  Bryggare
  Oceanbryggeriet Göteborg

  SvaraRadera