2009-03-10

Doin' the omoralisk gästbloggsfestival

Jag tvekar sällan att nörda ner mig i helt oanvändbara kunskaper. En del så konstiga att jag inte med bästa vilja kan få in dem här på Ofiltrerat.

Som tur är finns det vänliga bloggkollegor som upplåter plats åt mina samlingar av ord.

Så, äntligen svaret på frågan alla ställt sig: Är de samma lika?

6 kommentarer:

 1. Kanske som Carlsberg och Tuborg!

  SvaraRadera
 2. Ge mig inte dumma idéer för en blindprovning nu!

  SvaraRadera
 3. haha, det vore ju en helt fantastisk blindprovning.

  jag måste dock säga att jag alltid har tyckt att det föreligger en smakskillnad mellan plopp och center. plopp är sötare och tyngre, med djupare koladimension än center. jag kan dock inte rangordna dem.

  jag har funderat på en annan sak - hur är det med de olika bilarna i ahlgrens bilar: smakar bilarna likadant, eller är det skillnad mellan färgerna? jag har inte kunnat konstatera vare sig förstnämnda eller sistnämnda.

  SvaraRadera
 4. Hahaha vilken intressant artikel. Har nog aldrig funderat över det själv men när jag läste artikeln så blir man ju sugen själv att jämföra. Får köpa mig ett par och prova själv.

  SvaraRadera
 5. Till allra största delen är nog Carlsberg och Tuborg samma öl, men innan tappning kan man tänka sig att de blandar dem lite olika:
  http://www.chemicalnet.se/iuware.aspx?pageid=4216&ssoid=97520

  SvaraRadera
 6. Vet att Ahlgrens bilar består av olika smakämnen beroende på färg, samt att de producerar fler vita och röda bilar än gröna bilar.

  SvaraRadera