2007-12-23

Småplock II

De som är nyfikna på om jag tog med kamera och plastlåda till krogen igår kan jag lugna (eller göra besvikna?): Jag tog i stället med tomflaskorna hem. Så idag fyllde jag dem med lagom mycket coloritsoja och vatten, hittade ett par begagnade kapsyler och
fotograferade. Och för att ytterligare fejka så använde jag liquify i Photoshop för att tillsluta kapsylerna i efterhand.

Svenska Vin & Sprit är till salu. Erbjudanden om anbud har gått ut till cirka 30 potentiella köpare. En av de hetaste sägs vara Carlsberg...

För er som orkat läsa igenom detta kan jag nämna att enligt nyhetsbrev från Strömsholms Brygghus nu inrett klart bryggeriet. Fina bilder utlovas på hemsidan. Nu är det inspektioner från myndigheter som står på tur innan själva bryggandet kan starta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar