2007-12-25

Julklapp 2007: Det är roligare att ge!

Ett av mina små projekt som jag funderat en hel del på under senaste månaderna är julklappen till min måg Tomas.

Sambon hade tidigt köpt två "muggar" som var misstänkt lika amerikanska raka sejdlar. Och grabben har börjat uppskatta bra öl ("Jag brukar börja krogbesöket med en ESB") så... Mitt mål blev snabbt klart: Han skulle introduceras till amerikansk kvalitetsöl!

Fyra flaskor borde vara lagom. Och för att göra det mer varierat tänkte jag mig att det skulle bli fyra olika stilar från fyra olika bryggerier i fyra olika delstater. Jag började med att inventera skafferiet, nyhetslistor och beställningssortiment. Jag hade faktiskt en del att välja mellan och urvalet varierade med tiden.

Till slut blev det dessa öl i varsin presentpåse:
Okej, jag nådde inte riktigt ända fram. Men det var inte så mycket mitt fel som en rådgivare - låt oss kalla honom Baggen - som insisterade på att en barley wine måste vara med.

Det verkar inte ha bekommit mottagaren nämnvärt. En kul julklapp att ge bort!

1 kommentar: