2007-12-24

Det finns något kvar i livet!

Beer Advocate håller ju på att omorganisera siten. Och som en del i det har deras toppliste-algoritm ändrats med annorlunda listor som resultat. Så ur den nya Top Beers on Planet Earth har jag druckit exakt en öl av etthundra.

Det finns något kvar i livet.

Uppdaterat 2007-12-26: Nu har listalgoritmen ändrats igen (jag tror att öl med mycket få recensioner viktats ner), och nu är jag uppe i 7/100.

4 kommentarer:

 1. Jag har druckit 18/100 och en bunt av de som finns med på den listan har jag hemma men har inte hunnit med att dricka ännu.

  SvaraRadera
 2. Men ut av de här 100 är det ett antal som ingår i Systembolagets ordinarie sortiment. Har du verkligen aldrig någonsin druckit en Duvel eller en Rochefort till exempel? Och så finns det Aventinus och La Fin du Monde i beställningssortimentet utan kollikrav. Passa på, skulle jag säga!

  SvaraRadera
 3. Listan verkar ha ändrats rätt kraftigt sedan jag skrev det där, och har uppdaterat mitt inlägg en aning.

  Så nu är de öl som du, hans, nämner med bland de 7 som jag nu recenserat. Tack för tipsen förresten, det kan komma väl till pass en nyhetsfri månad som denna.

  SvaraRadera
 4. Jamen då så. Jag blev lite bekymrad :-)

  SvaraRadera