2007-12-28

Ölfoto-uppställning

Så här gör jag just nu för att fotografera flaskor och burkar:


Ja, kameran pekar en aning nedåt. Jag har experimenterat mig fram till att det ger "naturligast" resultat för perspektivet. Och så gömmer jag det hela under lite vitt tyg:Bilden jag tog får ni se när jag druckit upp innehållet. Och Blogger är inte idealt för att lägga in bilder direkt. Mest irriterande är att de hela tiden vill lägga till bilderna högst upp.

Soundtrack: Sonya Hedenbratt "I'll Be Seeing You" (1997), Invisibl Schratch Piklz "Your Moms Cooking" (1999), Magnus Uggla "Vart tar alla vackra flickor vägen" (2006)

2 kommentarer:

  1. Jag hittade inlägget :) Mycket smart lösning må jag säga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har numera kameran riktad rakt fram. Det kan bli konsiga perspektiv i alla fall.

      Radera