2007-12-05

Ikväll kom det ett SMS...

... det var från SYSTEMBOLAG och berättade att

Dina beställda varor finns i Systembolagets butik, Tornby, Linköping

Så det var bara att åka dit, med viss nyfikenhet, jag har ju några beställningar på gång nu. Det visade sig vara Samuel Adams Hallertau Imperial Pilsner från Boston Beer Company vilka grossisten Galatea skickat över i en rasande hastighet (jag beställde i lördags).

Jag blev också upplyst om att något gått fel i beställningen, så de hade fått hem en hel låda. Det enda argument jag har från att roffa åt mig hela är att ölen ligger på respektingivande 8,8% alkohol. Ett tips för humleskallar i Linköping kanske?

Det ska bli mycket intressant att prova den här: En pilsner med vanvettiga mängder tysk humle? Kan det gå fel?

2 kommentarer:

  1. Jag, lixom flera andra, väntar med spänning på en recension från dig innan det blir någon beställning :)

    SvaraRadera
  2. En får tacke, som vi säger här i Östergötland. Två flaskor nu inhandlade vid lunchtid (då det fortfarande fanns flera flaskor kvar).

    Ja, tack både för tipset och för en mycket intressant och informativ blogg!

    SvaraRadera