2013-09-11

Evil Twin - var?


Fantombryggeriet Evil Twin består av fantombryggaren Jeppe Jarnit-Bjergsø.

Så långt inga problem.

Bryggeri-företaget startade i Köpenhamn, april 2010.

Ett danskt fantombryggeri.

Jeppe flyttade under första delen av 2012 till New York. Det är också där den kreativa processen sker, även om en del av ölen bryggs i Danmark och Belgien.

Då borde det vara ett amerikanskt fantombryggeri, tänkte jag.

Så, lite sent, tyckte jag att Beer Advocate borde ändra adressen från Vesterbro, Köpenhamn till Brooklyn, NY.

Rätt ska vara rätt.

Men så fick jag svar från BA-redaktörerna, något som inte händer så ofta. Andra hade redan tänkt samma tanke som mig. Fast Jeppe hade då informerat dem att juridiskt ligger företaget kvar i Danmark, och det är där som det ska listas.

Vi lever i komplicerade tider…

Eller, som Systembolaget skulle sagt, ”Internationellt märke”.Och på tal om Evil Twin: Det verkar som om flytten från Brill till Galatea i våras verkar ha gett avsedd effekt, jag tycker mig se fler Evil Twin-lanseringar på systembolaget nu än tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar