2013-05-30

Underkända bilder

Det kan ha sina sidor att lägga upp material på Beer Advocate. Som bilder.

Förr i tiden så fick man svar när bilder på flaskor eller ställen lagts upp och ett automatgenererat tack. Eller ibland ett underkännande och en anledning: För suddig, för dåligt utsnitt, för pixlig eller vad det nu kunde vara.

Men så när forumdelen bröts loss från recenssionsdelen av siten så slutade dessa svar att komma. När en bild underkänns så bara den försvinner.

De här har underkänts senaste året eller så. Utan att jag egentligen begripit varför.2 kommentarer:

 1. Jag pratade med en ölprovarkollega som kommenterat felaktiga uppgifter i forumet på Beer Advocate med en ödmjuk hänvisning till korrekt information, för att upplysa alla i aktuell diskussionstråd om fakta. Till hans förvåning raderade administratören av forumet de kommentarer i tråden som pekade på fakta helt ogenerat. Han fick uppfattningen att de som äger Beer Advocate tar bort inlägg som de inte själva håller med om eller retar sig på då han sett några flera trådar som obefogat redigerats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man bör vara medveten om att allt man lägger in på BA (recensioner, öl, bryggerier, bilder, foruminlägg) blir bröderna Alströms privata egendom som de får göra vad de behagar med.

   Forumet försöker jag undvika, det är mest en massa vit val-jakt, skryt och hype där. Vilket till och med vissa bryggerier börjar tröttna på.

   Radera