2011-01-12

Se mig! Hör mig! Jag föreläser!


Den 25 januari 18:00 kommer jag att hålla en föreläsning på Hagdals kök i Östergötlands Länsmuseum, Linköping. Temat kommer att bli något i stil med ”Ölnörden ur ett socialt och historiskt perspektiv”, och jag kommer att stå och babbla i ungefär en timme. Sedan kanske det blir lite eftersnack och allmänt häng (som jag har lärt mig att det heter hos de unga). För de törstiga kommer det att finnas öl och lite tilltugg till försäljning efteråt.

Det här är en av deras Nördcafé-kvällar, en aktivitet som de började med i höstas. Det är ett samarbete mellan Länsmuseet, Datamuseet IT-ceum och Tekniska Museet. Innan mig har det varit en rocknörd, en vikinganörd och en UFOnörd. Så ribban är högt satt.

För de som vill hjälpa till och göra reklam kan ni ladda ner och skriva ut en affisch eller en flyer.

7 kommentarer:

 1. Lycka till Bark! Ytterligare en användning av ordet "nörd" där det inte innebär något nedsättande!

  SvaraRadera
 2. Hahahahahahahaha! Skoj! Vielen glück!

  SvaraRadera
 3. HAHAHAHA :) ÖLGURUN! :) HAHAHAHAHA!

  Helt fantastiskt!

  / Glada Djävulen

  SvaraRadera
 4. Låter roligt! Hade gärna kommit, synd att man bor så fruktansvärt långt bort bara.

  SvaraRadera
 5. Underbar bild/affisch! Den där måste du rama in!

  SvaraRadera
 6. Hahaha - go make us nerds proud Magnus!

  SvaraRadera
 7. LHC-HV71 samma kväll... :-(

  SvaraRadera