2009-06-23

BrewDog Trashy Blonde


Trashy Blonde är en engelsk blonde ale från skottska BrewDog på 4,1%. Den här flaskan är från batch 138. En öl från beställningssortimentet som kan beställas i ental.Inget skum, ingen kolsyra, aningen grumlig. Sur doft. Nähä, den här var inte frisk. Bara att bära tillbaka till Systembolaget.

Fast jag hade ju en del Bitter & Twisted kvar, så det är ju inte speciellt synd om mig.

4 kommentarer:

 1. Det finns klara indikationer att BrewDog gått in i väggen. Punk IPA e inte samma öl längre.
  Dessutom florerar rykten om att merparten av deras öl bryggs av andra då man inte (och kanske aldrig haft) har kapacitet.
  Tydligen har man vunnit ett par ekolanseringar på SB och ringt runt
  bland bryggerier just för att hitta en producent..........märkligt. och då ska man veta att priset var lågt satt, hur dom nu skulle kunna leverera till det, och ännu intressantare om man lägger ut bryggningen, då lärväl ölen bli dyrare. Troligen har väl importörern Philipsson & Söderberg
  andra kanaler än andra, subventionerar via andra produkter inom vin & sprit t.e.x

  SvaraRadera
 2. Märkligt. Jag har inte känt något av detta i de Punk jag druckit men nu kommer jag ju leta som en tok såklart.

  Av de Trashy jag beställde, 10 st, har jag 2 kvar och inte heller där har jag haft några problem. En mycket frisk lättsam ale om än lite platt och totalt utan skum. Men efter ett år av uthälld dålig SB-öl reagerar jag negativt på det mesta och den här har i alla fall smakat ok. Nu blir det även där till att sätta på sig provarkostymen för att på allvar dissikera fanskapet men är det som Bark beskriver det så märks det väl fort.

  Jag skulle precis till att beställa en låda Trashy att ha som läskande bruksöl till semestern men nu blev jag minst sagt tveksam.

  SvaraRadera
 3. Punk IPA tycker jag smakar som den brukar, ganska bra oftast. De Trashy blonde jag druckit har ej varit sjuka, däremot var ölen i sig ingen favorit.

  @anonym: Tveksamt om de gått i väggen va? känns mest som lösa rykten det du skriver.

  SvaraRadera
 4. Det kan ju vara en enda dålig flaska. Sånt händer, och jag själv drar inte allt för stora växlar på det. Än.

  SvaraRadera