2008-04-20

Vecka 17. Glasvecka.

En av sex glashyllor. Måste skaffa mer skåp.

Vecka 17 blir glasvecka! Jag kommer att gå igenom de essentiella ölglasen man behöver ha hemma och varför de är särskilt lämpliga för olika öltyper. De kommer givetvis att få etiketten "folkbildning", där jag ska samla de olika lektioner jag tänkt ge.

Jag har redan tagit bilderna på glasen. Det var inte enkelt.

5 kommentarer:

 1. Tack Bark, Det här är något jag behöver och ser fram emot.

  Det blir också bra att kunna visa frun varför jag behöver fler glas än dom jag redan har.

  SvaraRadera
 2. Set verkligen fram emot Folkbildningsprojektet. Var för övrigt på "världspremiären" för Ocean Bryggeriets nya öl idag: Järntorgets Arbetarporter på blygsamma 9 procent. Riktigt god,fast kanske ingen öl för en tidig söndagseftermiddag egentligen :)

  SvaraRadera
 3. Sedär, det lönar sig att fråga! :)

  Ska bli spännande att läsa!

  SvaraRadera
 4. Jag faller in i hyllningskören. Tack Bark!

  SvaraRadera
 5. Intressant läsning som jag ser fram emot.
  Skulle vara nice med ett tips på butik i Göteborg som säljer en hel del olika glas..

  SvaraRadera