2008-04-25

Dags för en läsarundersökning igen!

Enligt en artikel i Svenska Dagbladet har 58% av deras undersökta bloggläsare köpt något de annars inte skulle köpt efter att ha läst om det i en blogg (undersökningen verkar dock mer handla om modebloggar än ölbloggar. Konstiga människor).

Jag blev nyfiken. Har ni blivit påverkade? Undersökningen rullar på i en vecka.

6 kommentarer:

 1. Schneider Aventinus hade jag nog inte hittat utan din blogg. Tråkigt att man bara kommer att kunna beställa den i kolli om 20.

  Jag har nog blivit influerad i många inköp men den beställningen är den tydligaste. Tack för bra recensioner och mycket trevlig läsning.

  SvaraRadera
 2. Absolut men... Tydligen var det något starkt för jag kommer inte ihåg vad det var.

  En sak jag vet är att jag kommer att utöka min glassamling när du är klar med genomgången. Har i dagsläget bara nummer 1 och 2 och känner att jag behöver betydligt fler sorter.

  SvaraRadera
 3. Jo visst är det så, hade antagligen gått förbi Mariestads Prima lager om det inte varit för din uppskrivning av den.

  Dessutom kommentarerna på bloggen ska inte underskattas, när Dempa skriver att han har tio stycken Sierra Nevada Celebration kvar hemma får jag sån panik att jag springer till bolaget och hamstrar (men visst är de slut nu, gav den sista till min gamle far, han blev mycket lycklig).

  ... dessutom som Osten säger, fler glas kommer det att bli.

  SvaraRadera
 4. Passar på att tipsa om den här videon om ni inte sett den http://www.youtube.com/watch?v=iKUDppX2Kuo

  SvaraRadera
 5. Oftast är vi ju hänvisade till Systembolagets tillfälliga nyheter så jag brukar köpa de flesta. En nyhet jag hoppade sist men köpte efter att ha läst om den här var Mariestads Prima Lager. God men levde inte upp till förväntningarna...

  Har oxå ett webtv-tips till alla ölnördar här, tvserien Beer Nutz och i viss mån serien Tree Sheets finns på Joost (ladda hem programvaran på joost.com, titta gratis och lagligt!)

  SvaraRadera
 6. Jag håller med, kommentarerna på bloggen har blivit fler och en del "skribenter" har blivit regelbundna.

  Ch1mpy, jag räknade igår och jag har fortfarande 20 Celebration och 10 Anniversary kvar ;)

  SvaraRadera