2008-04-27

Den ultimata temuggen är givetvis ett pintglas

Datorstrulet fortsätter. Så jag kommer inte åt bilderna på ölglasen. Och kan inte skriva in recensionen av den ruskigt goda australiensiska stouten jag drack i eftermiddags. Ack ack. Det får jag ta igen i veckan.

Men jag kan ju i alla fall berätta att jag igår köpte senaste Beers of the World (varför prenumererar jag inte och betalar 80:- i stället för 99:-?). I nyhetssektionen påpekade de att det absolut bästa sättet att dricka sitt te (det är en brittisk tidning, japp) givetvis är i en Half Pint Tea Mug, en keramikmugg som på utsidan är formad exakt som ett pintglas, men som egentligen är en isolerad mugg som rymmer en halv pint av valfri varm dryck.

Så, enligt tillverkaren, ger det den trygga och behagliga känslan av att hålla en pint på puben.

Världen går framåt! Undrar om de finns att köpa någonstans i närheten?

1 kommentar: