2008-04-19

Dags för lite eftertanke

Det har blivit mycket ölrecensioner senaste veckan - 12 om jag räknar rätt. Och, om man räknar bort rapporten om juninyheterna, inte så mycket annat.

Vilket varit en medveten strategi, de Argentinska ölen har närmat sig bäst-före-datumen och jag vill ha lite mer plats i skafferiet.

Och nu har jag åter läst igenom dessa recensioner. Och jag blir lite osäker om vad de egentligen ger er som läser dem. Öl gjorda av pubbryggerier från andra sidan jorden som egentligen inte går att få tag i Europa, hur intressanta är egentligen de att läsa om?

Recensionerna ja. Jag försöker verkligen att beskriva hur jag tycker att de är, men kommer jag fram? Lyckas jag få andra att begripa hur de smakar, hur de håller sig till stilen och (viktigast av allt) om de är bra eller inte? Ger det något att läsa Ofiltrerat?

Det är också en del jobb med det här, även om det inte ser så ut Om man räknar in research, foto, drickande och funderande så lägger jag klart mer än en timme om dagen på bloggen i genomsnitt.

Nej, jag vet egentligen inte. Varför startade jag den här bloggen? Svaret är enkelt: Jag skrev redan onödigt mycket om öl i andra slutna forum och kände att det kunde vara kul att ha ett eget litet forum som andra intresserade kan läsa och i bästa fall komma med kommentarer. Och det har jag väl lyckats med.

Men ändå... När jag tittar på öl-fliken på min iGoogle-sida så är det fortfarande mina rubriker som jag tycker ser mest intressanta ut. Det är väl ett gott betyg om något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar