2007-11-01

Importera med Monks

Enligt ett nyhetsbrev som Monks Café idag skickat ut kommer de att hjälpa till med privatimport av öl via Systembolaget. Mer att läsa om detta finns på deras hemsida, liksom deras nystartade webshop där de just nu säljer 178 olika sorters ölglas för 40:- styck.

1 kommentar:

 1. Ett beundransvärt initiativ.
  Har man varit på Monk's&botaniserat bland deras ölmenyer kan man dock snabbt ana oråd.

  Eftersom de har fler ölsorter än vad dom kan sälja kommer den som gör privatimport via dem antagligen få en låda gammalt öl.
  Till deras fördel skall sägas att jag tror ölet förvaras relativt kallt*spekulationer*.
  Men ska man beställa''av dem'',beställ då något som inte är så känsligt alltså;ta hellre en bock än en wit till exempel.

  Mina erfarenheter gällandes privatimport är kan vi säga mindre bra.Jag gjorde tre försök under tiden min flickvän jobbade på mitt lokala bolag.Trots att jag hade någon''på insidan''dök det alldrig upp något.

  SvaraRadera