2014-12-20

ÖlkompassenDet har startats en ny svensk ölpod: Ölkompassen. Bakom ligger bland andra Uffe från dryckesbloggen Karlströms Malt.

Och i Ölkompassens första avsnitt medverkar jag som något slags huvudattraktion. Här kan man tydligt se (höra) varför jag har valt det skrivna ordet i stället för det talade som mitt främsta verktyg – det blev inte många hela meningar per minut där inte.

I vilket fall ett riktigt kul initiativ!

Men så namnet. Jag vet inte om de känner till den här ölkompassen?

2 kommentarer:

  1. Nopp, vi hade ingen aning om att i inte var först... Kan redan nu avslöja för känsliga läsare att du är med och svamlar även i avsnitt 2. Jag hoppas att Erik klipper ihop det snarast. Jag gissar på att det kommer ut i mellandagarna.

    SvaraRadera
  2. Numera finns vi även sökbara i diverse Podcastrelaterade sökverktyg som iTunes och Podcast Republic

    SvaraRadera