2014-12-08

Evenemangstips

Eftersom jag inte riktigt litar på mitt smaksinne efter dagens tandläkarbesök får det bli lite evenemangstips:
 • Tisdag 9 december 18-22 är det återinvigning av tioårsjubilerande Datamuseet IT-ceum i Östergötlands Länsmuseum, Linköping. Jag medverkar i Nördcafé De Luxe och nördmingel från 19 och framåt (Ölkoppling: För 4 år sedan höll jag ett föredrag där under rubriken "ölnörden som social företeelse").
 • Torsdag 11 december kommer Stockholm Brewing Co ha en ölmiddag på Bishops Arms Folkungagatan, Stockholm. Det kommer vara 5 rätter och 7 öl.  Hela kalaset kommer kosta 679 kr och man bokar genom att ringa till Bishops Arms Folkungagatan. 
 • Lördag 13 december 15-16 håller jag min sista öppna ölprovning för året på De Klomp, Linköping. Temat är Starka öl och som Bobo brukar säga ”hoppar vi över det blaskiga” och börjar vid 9 % utan att för den delen dra in något frysdestillerat. Prishöjt till 300 kr. Facebookarrangemang.
 • Söndag 22 februari 2015 16-17 kommer det att hållas något så fantastiskt som en öl- och lakritsprovning på De Klomp. Det är ett samarbete med Nammi, som importerar isländsk lakrits. Förköp finns i baren!
 • Lördag 28 mars 2015 är det dags för Beer Expo i Linköping. Biljetter finns att köpa på hemsidan.

2 kommentarer:

 1. Ölen på bilden överst i inlägget - vilket evenemang hör de ihop med? McEwans väcker härliga "ungdomsminnen" hos mig..... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. De var de öl jag köpte den 8 december 2005.

   Radera