2014-01-21

Lagringstest: BrewDog Hello My Name Is Ingrid


När Hello My Name Is Ingrid kom till Systembolaget för första gången våren 2011 så fick jag faktiskt tag i några flaskor. En av dem råkade hamna bakom andra större flaskor och glömdes bort. När jag senare hittade den så beslutade jag mig för att spara den för att se hur den skulle åldras. Min ursprungsrecension finns här.

Vad har hänt med denna hjortron-DIPA från BrewDog på 8,2 % under de knappa tre åren?

Doften har en del beska, citronsaft och apelsingodis.

Smaken är söt som ett amerikanskt barleywine, det finns också en lätt fruktighet. Smakerna känns värdiga, det har inte uppstått några problem under lagringen. Viss skalkärvhet i slutet, liksom en del alkohol och apelsinsaft.

Skissbetyg: 3,75.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar