2014-01-19

Drick min öl IIFör nästan exakt två år sedan bjöd jag in några vänner för att dricka upp den öl jag inte orkade dricka själv, ”Drick min öl”, som jag skrev om här. Nu kändes det åter som jag samlat på mig för mycket och att det var dags för en ny sådan skåptömmarkväll.

Några recensioner blev det, liksom lite vertikaler och många notiser.

Generellt kan sägas att det jämfört med förra gången var jämnare, färre bottennapp men också färre ”Wow!”.

Tack till er som dök upp för en mycket trevlig kväll.

4 kommentarer:

 1. Hur mycket är för mycket tycker du?

  Kan vara bra med en pålitlig källa om det ska diskuteras mängd öl i hushållet. Blir lättare att argumentera då ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är generellt av åsikten att öl ska drickas färsk. Det är därför jag ogärna vill bygga upp större förråd av öl.

   Radera
  2. Mer handfast lyckades vi gemensamt i går gå ner från cirka 120 flaskor till cirka 80. Fortfarande för mycket. För andra kan det kännas för lite att ha 80 flaskor av en sort. Det varierar väl.

   Radera
 2. Sven-David Svensson20 januari 2014 kl. 14:40

  Jag håller med dig Magnus. Öl skall drickas färsk. Jag har haft drygt 60 flaskor i min ölkällare. Tyvärr så händer det att några flaskor blir för gamla och måste hällas ut. Det är bättre att ha ett litet lager hemma och handla öfta. Srong Ale och Barley Wine går att spara. De flestr Portrarna är också lagringsdugliga.

  SvaraRadera