2010-06-25

Bilder önskas

Gissa var?

Jag är smått ansvarig, "beer fly guide", för bevakningen av Sverige/Norge/Finland/Danmark på ölsiten Beer Advocate. Som en del i detta försöker jag ta så mycket bilder som möjligt på ölställen som finns på siten när jag är i närheten.

Men jag kan inte vara överallt. Därför behöver jag lite hjälp från er att fylla i luckorna. Jag kan fixa bilderna så de blir i rätt format och storlek, grundkravet är att de är tydliga, visar stället så det går att känna igen på plats och får gärna vara fritt från folk. Liggande format. Givetvis måste jag få rätt att publicera dem på siten. Eller så laddar du upp bilden själv, jag ger länkarna nedan:

Dessa ställen skulle behöva illustreras:
Har du en bild som jag får använda? Skicka till bark@ofiltrerat.se

9 kommentarer:

 1. Trenger du bilder fra Norge også?

  SvaraRadera
 2. @Knut Albert: Ja, där är det ännu sämre med bilder. Du kan ju kolla igenom Beer Fly Norge och se vad som fattas (tror man måste vara medlem för att få se bilderna?).

  SvaraRadera
 3. Du kan stryka Svea Bar och Bistro från listan, det stället finns inte längre.

  Nu ligger där ett ställe som heter Bastard och kör "from snout to tail"-filosofi. Tydligen mycket väl värt ett besök för maten, hur det är med ölen vet jag inte.

  Vilken typ av bilder är det du vill ha från ställena?

  SvaraRadera
 4. @Christian: Tack, då markerar jag Svea som stängt.

  Bilder på fasaden är det bästa. Inga interiörer.

  SvaraRadera
 5. Hej Magnus jag har mailat över lite bilder till dig om det är någon du tycker är ok så är det bara att använda. Har ingen bild ifrån utsidan på Dahlberg, men det kan jag lätt fixa jag känner ju en kille som jobbar där ;)

  SvaraRadera
 6. Om jag kommer ihåg så fixar jag en bild på Carlsbergs bryggeri i Falkenberg ikväll, skulle göra det nu men en bild med mobilkameran känns inte helt rätt. :)

  SvaraRadera
 7. Jag noterar också att Carlsberg Sveriges ölsorter kopplas till högkvarteret i Stockholm/Bromma när öl inte har bryggts där på ett antal år.

  SvaraRadera
 8. Jag ordnar O'Connors åt dig. Håll till godo. Den dyker upp så småningom.

  SvaraRadera
 9. Har laddat upp bilder på Monks Cafe, Tegners Gömställe och Stringfellows.

  SvaraRadera