2009-01-06

Sveriges Mikrobryggerier

Av en ren slump hamnade jag på siten Mikrobryggerier.se, jag gissar att det är starten för de som samlades på SMÖF i höstas för att se om det gick att göra något gemensamt. Trevlig läsning.

Senare tillägg: Nej, den siten är tydligen gjord av någon annan.

3 kommentarer:

 1. Nej, det är inte Sveriges småbryggeriers hemsida. Jag vet inte vem som ligger bakom den men jag skall ta reda på det. Dessutom finns ju inte vi representerade!

  Micke
  Strömsholms brygghus

  SvaraRadera
 2. Var inte designen väldigt likt din? Ska för övrigt tacka för ditt jobb, det gör ju mitt öldrickarliv så mycket rikare. Det är verkligen roligt att gå in på mikrobryggerierna och smakprova. Dock, har du någon "positive, worst case, där du tvingas dricka burkad massupplaga och måste välja en öl? Typ "kung", "Sofiero", "Kruzo...", är bara lite nyfiken på det.

  SvaraRadera
 3. Anonym II: Jag har rätt svårt för den kväljande sötman i många svenska och danska budgetöl.

  Men, och det harjag nog skrivet om tidigare, Hof och Grøn går alltid ner, däremot undviker jag guld-ölen från samma bryggeri.

  Men ibland är faktiskt "Stor stark" ett helrätt val.

  SvaraRadera