2010-03-02

Notiser XXIV


Föreningen Svenska Småbryggerier har fortfarande inte någon hemsida. Däremot har de lösa planer på att gemensamt göra något slags aktiviteter den 8 maj 2010. Ni får veta mer när jag får veta mer... Skriv under tiden upp i kalandern.

= = =

Sigtuna Brygghus har nyligen lanserat sin öl Sigtuna ESB - Extra Sigtuna Bitter i Systembolagets beställningssortiment. Och blivit uppmärksammade av brittiska Fuller's att de har varumärkesskydd i Europa för förkortningen ESB. Det uppländska bryggeriet låter hälsa att de är mer intresserade av att brygga öl än att slåss mot de stora grabbarna, så etiketten kommer att ändras.

= = =

Auktionen av prydnadssaker från Oliver Twist till förmån för Haiti gav 14.500:-. Bra jobbat.

= = =

Great Brands har fått in ett parti av Oaked Arrogant Bastard för privatimport. Lådor om 24 flaskor om 355 ml är det som gäller.

= = =

Brill håller, å sin sida, på att plocka hem Founders Centennial IPA, Founders Breakfast Stout och Hoppin' Frog Barrel Aged BORIS The Crusher för att börja säljas 15 mars.

= = =

Reklam: Jag och Bobo har just bokat nästa ölprovning på De Klomp. Temat just nu är "Svenska Mikrobryggerier II", men det kan komma att ändras. Lördag 27 mars. 14:00. 150:-.

5 kommentarer:

 1. Har du någon info på hur mycket den arrogante eken kostar?

  SvaraRadera
 2. @Niklas: Jag letade efter det, men hittade tyvärr ingenting.

  SvaraRadera
 3. Har för mig att de kostar ca 25+moms till restaurang

  SvaraRadera
 4. 33,50:- Ex mumma till krog tror jag det va

  SvaraRadera
 5. Fick följande offert på en privatimport

  Vara: STONE OAKED ARR. BASTARD ALE 7,2% 355 ml
  Pris/flaska: 37,10 kr
  Antal flaskor: 24 st
  Total summa: 890.40 kr

  SvaraRadera