2010-03-11

6 & 7?

Foto: PitSlamp. Licens.

Jag försöker hålla öllistorna på Beeradvocate så aktuella som möjligt, stundtals ett drygt jobb.

Och just vad gäller de experimentella engångsbrygderna, "Angel's Share" som Galatea håller på med finns ett hål i min lista. Samma hål verkar finnas på Ratebeer och i materialet som distributören skickar ut till krogarna.

Så min fråga till er läsare är: Finns Angel's Share #6 och #7? Vad heter de? Stil? Styrka? Ingredienser?

5 kommentarer:

 1. Kan vi skriva frågor till tävlingen i kommentatorsfältet istället? Om det ska vara 20 frågor så ska man börja med basic frågor..annars kommer svaret aldrig fram.

  SvaraRadera
 2. @Kevin: Nej, då vet jag inte vem som svarar. Och så får man ju se varandras frågor.

  SvaraRadera
 3. Varför denna beeradvocate? Den använder ett betygsystem likt det min mormor hade i skolan på 30-talet, den har ungefär 1/3 så många registrerade öl som RateBeer, och hela webdesignen luktar emo-fjurtis. Kan vi inte köra öllänkar till RateBeer istället?

  SvaraRadera
 4. @Albert: Därför att betygskalan passar mig. Dessutom är jag ansvarig för bevakningen av skandinaviska öl på Beeradvocate.

  SvaraRadera
 5. @bark: Coolt, represent!
  ( <http://www.rapdict.org/Represent ).

  SvaraRadera