2012-05-09

Min ölkalender just nu

Det blir mycket öl, alltså. Vi kanske ses på något av arrangemangen?

6 kommentarer:

 1. Jag provar att höra med dig Bark då ingen av arrangörerna återkommer till mig; hur är det med hembryggar-sm, är det bara att köpa inträde i dörren eller bör man förboka någonstans? Och stänger portarna kl 18 när bryggarbuffén skulle börja eller hur länge får man vara där som besökare?
  Ha det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Information i god tid har aldrig varit SHBFs starkaste sida.

   Det är bara att komma dit. När det stänger har jag ingen aning om.

   Radera
  2. Gott, jag tackar så mycket! Blogga på förresten, en bra källa för objektiva nyheter och tankar.

   Radera
 2. Fasiken vilken sjysst kalender. Önskar man kunde organisera sitt liv så, efter sin hobby. Tyvärr finns det alldeles för få såna events inom snabbat...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är först efter att jag läst din kommentar som jag inser att det faktiskt är så. Det är också så att jag helt eller delvis jobbar under flera av de här arrangemangen, vilket jag tycker är roligare än att bara var gäst.

   Radera
 3. ser nu att jag stavat fel... "snabbat" = snabbmat. Sorry

  SvaraRadera