2012-05-18

Inför Allt Om Öl Festivalen


Programmet för Allt Om Öl Festivalen i Eskilstuna 15-16 juni 2012 börjar bli allt konkretare.

Precis som förra året kommer min medverkan att bestå i att vara festivaldomare, där vi går runt och nominerar öl som sedan blindtestas och låter en bli pristagare. Kul och knepigt, speciellt som det kommer att vara betydligt fler utställare och öl än vid premiäråret.

Men jag kommer också att hålla en blandning av ölprovning och föredrag. Tanken är att det kommer att bli något lite extra för de som besöker festivalen under båda dagarna:

Under fredagen klockan 18-19 kommer Jan-Erik ”Janko” Svensson att hålla sin del betitlad ”Öltypernas uppkomst och utveckling” där ölhistoria och klassiker är i fokus.

Sedan kommer jag under lördagen klockan 17-18 att hålla ett slags del två under rubriken ”Moderna  öltyper” där jag tänkt ta upp vad som hänt under de senaste 40 åren. Ungefär. Hoppas jag lyckas fylla ut hela timmen.

Givetvis går det utmärkt att bara gå på ena provningen, men tanken är som sagt att det ska bli lite historiska linjer får de som orkar med båda.

Antalet platser är begränsat, så för att vara säker på att få plats behöver man föranmäla sig på en lista som finns hos informationen i valvet (som syns på fotot ovan). Jag är nästan säker på att det inte är något extra kostnad för att gå på seminarierna. Att gå på min provning liksom Jankos kostar 150:-.

2 kommentarer:

  1. Inget med detta att göra... Förslag länka till blogg Uppdrucket" bra underlag map SB släpp, tycker jag ;). / Nisse666

    SvaraRadera