2011-03-14

Systembolagets mitt-i-månaden-nyheter mars 2011


Nyheterna kommer fortfarande hit i lite oordning. Men snart ska allt vara i synk igen.

Det där fick jag alltså äta upp snabbare än jag trott. Här är nyheterna som kommer i de tre vinkällarbutikerna (kvotgrupp T7) i morgon tisdagen 15 mars 2011. De kan samma dag beställas styckevis från andra butiker och på nätet (tror jag).

Namn, alkoholhalt, storlek, inköpt antal, pris
En intressant hög experimentella öl i små kvantiteter. Som det ska vara. Fast jag står nog över den här gången.

7 kommentarer:

 1. Det blir till att rycka ett par handväskor om jag ska få råd med en flaska av varje sort den här gången. Måste de släppa så många dyra öl samtidigt?
  =(

  SvaraRadera
 2. @Anonym: Tja, alternativet är väl att de aldrig dyker upp. Du får solla.

  SvaraRadera
 3. Var det inte meningen att De la Senne Equinox skulle komma i detta släppet? Hmm...

  SvaraRadera
 4. På nätet går väl bara att beställa från beställningssortimentet och inte från tillfälliga sortimentet. Jag provade nu på en öl i detta släpp och lyckades inte ebeställa i alla fall. Men jag kan ju ha missat något.

  SvaraRadera
 5. Jag ringde nyss och kollade med två bolag (då jag insåg att jag nog "behövde" några extra flaskor som jag glömde imorse), och tydligen så går det inte att beställa från det nyinkomna sortimentet till andra butiker första veckan. Antar att det beror på den låga tillgången på just dom här. Vilket är lite tråkigt för er som inte bor i storstäderna då dom inte lär finnas kvar ens imorgon.

  SvaraRadera
 6. Det går att beställa från depå under första veckan. Och det brukar alltid finnas i alla fall första dagen. Första dagen får man bara beställa en flaska per sort. Övriga dagar får man beställa fler.

  SvaraRadera
 7. Vad Tommy skrev, jag gjorde det idag. Det är dock på gränsen till pinsamt att personalen inte vet hur det fungerar.

  Jimmy

  SvaraRadera