2011-03-01

Systembolagets Exklusiva lansering 1 mars 2011

Jag ligger efter mot normalt schema vad gäller presentationen av Systembolagets nyhetslistor och mången annan blogg har hunnit före. Så det här är mest för att jag själv i efterhand ska hitta informationen.

Nåväl. Idag 1 mars 2011 lanseras följande nyheter i ”ett 30-tal butiker” (kan beställas till andra butiker). De ligger i det exklusiva sortimentet kvotgrupp T5 och när de inköpta flaskorna är slut så är de slut.

Namn, alkoholhalt, storlek, inköpt antal, pris
Det här är alltså listan från Systembolaget som ursprungligen skickades ut för ett par månader sedan. Jag noterar att det måste skett en ändring sedan dess: Jacobsen Forårsbryg verkar ha bytts mot Djævlebryg Eklipse, en Amerikansk Pale Ale på 4,5%. Jag hittar i alla fall inte ett spår av Jacobsen/Carlsberg-ölen på Systembolagets hemsida.

4 kommentarer:

 1. Nä det stämmer med vad jag såg när jag var och handlade på SB Sundbyberg (Stockholm). Sitter faktiskt just i detta nu och smuttar på en Eklipse Pale ale. Som med Son Of Nekron som kom i höstas så når inte denna upp till mina förväntningar. Blir kul och se vad du anser om denna om du ämnar prova den. Mvh David

  SvaraRadera
 2. Du har missat Mjölner Barley Wine från Herslev Bryghus också...

  SvaraRadera
 3. "Anonym sa...
  Du har missat Mjölner Barley Wine från Herslev Bryghus också... "

  Förlåt, jag menade en annan Dansk, Amagers Double Black IPA.

  SvaraRadera
 4. @Anonym: Jag kollar upp det här just nu. Förhoppningsvis får jag veta lite mer.

  SvaraRadera